Antena 3 Actualitate Social Vești bune pentru clienții Wizz Air. Compania aeriană a lansat un program pentru pasagerii indeciși

Vești bune pentru clienții Wizz Air. Compania aeriană a lansat un program pentru pasagerii indeciși

25 Sep 2017   •   16:09
Vești bune pentru clienții Wizz Air. Compania aeriană a lansat un program pentru pasagerii indeciși

Wizz Air lansează Trip Planner (Planificatorul de călătorii), un nou instrument de căutare în website-ul companiei menit să inspire pasagerii care nu sunt încă decişi asupra planurilor de vacanţă. 

Planificatorul de călătorii permite pasagerilor să descopere destinaţii noi, speciale, oferindu-le o gamă de filtre flexibile precum categoria de vacanţă preferată, aeroportul de origine, data, durata călătoriei şi bugetul. 

Wizz Air va face o căutare în reţeaua sa de peste 550 de rute şi va sugera o varietate de destinaţii care îndeplinesc criteriile dorite. Pasagerii pot alege, astfel, vacanţa care li se potriveşte, dintr-o serie lungă de categorii precum city break, vacanţă de familie, sporturi de iarnă, aventură/sport, romantică, plajă, distracţie cu prietenii/viaţă de noapte etc. 

”Suntem cel de-al şaselea cel mai vizitat website din lume al unei companii aeriene şi căutăm permanent să îmbunătăţim experienţă clienţilor. Noul instrument de căutare va inspira pasagerii noştri să viziteze destinaţii unice şi interesante în reţeaua Wizz aflată în continuă creştere. Noi credem că Planificatorul de călătorii va fi foarte apreciat de cei care caută să descopere noi locuri şi aventuri şi în acelaşi timp să profite de tarifele noastre low cost”, a declarat Harry Drok, Wizz Air head of E-Commerce. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close