Antena 3 CNN Actualitate Social Vești proaste pentru românii care stau la bloc. Se schimbă legea

Vești proaste pentru românii care stau la bloc. Se schimbă legea

Vești proaste pentru românii care stau la bloc. Se schimbă legea
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    02 Noi 2017   •   21:19

Vecinii gălăgioşi, care nu vor da muzica mai încet sau care nu vor înceta să-i deranjeze pe locatari, deşi au primit avertismente şi amenzi în acest sens din partea poliţiei, riscă pedeapsa cu închisoarea, potrivit propunerii legislative de joi a MAI de întărire a ordinii şi siguranţei.

„Fapta persoanei care, fiind avertizată să înceteze activităţile contravenţionale prevăzute la art. 2 pct. 25, 26 sau 27, continuă să săvârşească aceste activităţi și prin aceasta tulbură folosinţa locuinţei locatarilor dintr-un imobil constituie infracţiune și se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani”, se arată în actul normativ.

Activităţile contravenţionale sunt: provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice; tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă; tulburarea liniştii locatarilor între orele 22.00-8.00 şi 13.00-14.00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice, în locuinţele persoanelor fizice sau în oricare alt loc din imobile cu destinaţia de locuinţe ori situat în imediata vecinătate a acestora.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: bloc muzica inchisoare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close