Antena 3 CNN Actualitate Social Veşti proaste pentru şoferii care se urcă băuţi la volan

Veşti proaste pentru şoferii care se urcă băuţi la volan

Veşti proaste pentru şoferii care se urcă băuţi la volan
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Dec 2016   •   07:45

Veşti proaste pentru şoferii care se urcă băuţi la volan. Îngrijorați de numărul mare al accidentelor de circulație produse din cauza consumului de alcool, parlamentarii vor să inițieze o lege prin care șoferii care conduc băuți să fie aspru sancționați.

Astfel, aleşii au de gând să inițieze o lege prin care cei care conduc sub influența alcoolului să fie foarte dur sancționați, nu doar cu amendă sau cu suspendarea dreptului de a mai conduce o perioadă de timp, ci chiar cu confiscarea autovehiculului.

”În momentul în care un cetățean primește dreptul de a conduce autovehicule, adică permisul de conducere, acesta va da o declarație pe propria răspundere, în care va spune clar că, dacă va fi prins băut la volan, este de acord să i se confiște mașina. Sunt prea mulți teribiliști pe șosele, pe care nu-i deranjează o amendă sau faptul că rămân o perioadă fără permis. Îl iau înapoi, fac aceleași tâmpenii. Trebuie o măsură mai dură. Cred că dacă îi lași fără mașină vor resimți consencințele faptelor sale”, spun surse parlamentare pentru Libertatea.

×
Subiecte în articol: initiativa legislativa parlamentari
Parteneri
Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Guvernul anunță noi ajutoare
x close