Antena 3 CNN Actualitate Social Viceprimarul Capitalei, despre sistemul de semaforizare accesat ilegal: „Vom depune plângere penală”

Viceprimarul Capitalei, despre sistemul de semaforizare accesat ilegal: „Vom depune plângere penală”

Viceprimarul Capitalei, despre sistemul de semaforizare accesat ilegal: „Vom depune plângere penală”
29 Dec 2018   •   21:56

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat în exclusivitate în emisiunea „Se întâmplă în România” despre situația semafoarelor care au creat haos în Capitală.

Citiți și Risc major de accidente în București! Persoane neautorizate au deturnat sistemul de semaforizare! O mână criminală, gata să arunce Capitala în haos!

„Ieri, respectiv astăzi, am constatat că anumite puncte de semaforizare au fost penetrate prin deschiderea casetelor care conțin programul de trafic și modificate acestea în sensul în care care semafoarele dădeau aceeași comandă de verde din ambele sensuri sau din sensuri opuse, precum și eliberau culoarea verde pentru pietoni.

Depunem o plângere penală. Numai niște oameni care știu pot introduce programele astfel încât să se schimbe manevrele. Aceste casete au fost deschise și s-a introdus o nouă programare. Mâine dimineață vom avea încă o ședință tehnică. La acest moment s-a rezolvat”, a declarat viceprimarul Bădulescu, care a anunțat și că se vor viziona înregistrările de pe camerele de supraveghere din intersecție.

×
Subiecte în articol: plangere penala
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close