Antena 3 CNN Actualitate Social Vila Simonei Halep, construită după Casa Albă. Cât a investit jucătoarea de tenis

Vila Simonei Halep, construită după Casa Albă. Cât a investit jucătoarea de tenis

Vila Simonei Halep, construită după Casa Albă. Cât a investit jucătoarea de tenis
25 Iun 2018   •   11:11

Cu o avere de 26.081.792$, adunată în 12 ani de evoluții mărețe pe terenurile din circuitul profesionist, dintre care suma de 5.345.777$ a fost câștigată doar în 2018, jucătoarea de tenis Simona Halep (26 ani, 1 WTA) nu-și face griji pentru viitor.

Campioana de la Roland Garros investește în tot mai multe proprietăți banii strânși cu racheta de tenis. Halep are bunuri de mare valoare atât și la munte, dar și la mare. 

În Constanța, Simona și-a ridicat o vilă impunătoare, pe strada Chiliei din Constanța. Imobilul tronează la doi pași de strada Bibescu Vodă, pe care se află casa bunicilor din partea tatălui.

Potrivit libertatea.ro,  vila Simonei prezintă o arhitectură interesantă, care se deosebește cu specificul zonei. Din față, palatul Simonei Halep seamănă izbitor cu Casa Albă, care adăpostește familia aflată în fruntea Statelor Unite ale Americii. De fapt, este o copie în miniatură, începând cu coloanele din față și terminând cu forma geometrică din ”frunte”, un triunghi specific celei mai cunoscute clădiri din SUA.

În cazul Simonei, construcția a început în mai 2015, iar în toamna anului 2016,  casa Simonei era în plină construcție. Între timp, șantierul s-a terminat, lăsând locul unui edificiu semeț.

 Perioada inițială de construcție a fost de opt ani, cu un cost estimat de 232,371.83 $ USD (2,4 milioane $ USD în 2005). Deși încă neterminată, Casa Albă a fost gata de ocupare în 1 noiembrie 1800. Când a finalizată construcția, pereții de gresie au fost acoperite cu un amestec de var și orez lipici, oferind casei o culoare familiară.

×
Subiecte în articol: Simona Halep vila investitie casa Casa Alba
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close