Antena 3 CNN Actualitate Social Viorica Dăncilă, răspuns la scrisoarea victimelor din Colectiv: „Voi susține propunerea lor de modificare a legislației”

Viorica Dăncilă, răspuns la scrisoarea victimelor din Colectiv: „Voi susține propunerea lor de modificare a legislației”

Viorica Dăncilă, răspuns la scrisoarea victimelor din Colectiv: „Voi susține propunerea lor de modificare a legislației”
04 Oct 2019   •   16:20

Victimele incendiului din Colectiv au transmis o scrisoare tulburătoare adresată premierului Viorica Dăncilă și ministrului sănătății, Sorina Pintea, în care cer sprijin pentru continuarea tratamentelor medicale de care au mare nevoie.

Premierul Dăncilă a răspuns pe pagina sa de Facebook unde a precizat că va susține propunerea lor de modificare a legislației, astfel încât să primească decontarea îngrijirilor medicale.

Citește Și Supraviețuitorii tragediei din Colectiv, scrisoare deschisă către autorități: „Solicităm să ne asigurați sprijin pe viață, prin plata tuturor tratamentelor, intervențiilor chirurgicale”

„Am primit scrisoarea victimelor tragediei de la Colectiv și am căutat în ultimele zile soluții pentru a le putea oferi sprijinul de care au nevoie. “Așa cum boala noastră este pe toată viața, avem nevoie ca și tratamentul să fie la fel”, spuneau. Și aveau dreptate. Așa că voi susține propunerea lor de modificare a legislației, astfel încât să primească decontarea îngrijirilor atât timp cât este nevoie. Este o datorie morală a noastră și o măsură justă de sprijin pentru acești tineri greu încercați și familiile lor, care au avut atât de mult de suferit”, a scris premierul pe Facebook.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close