Antena 3 CNN Actualitate Social Virus gripal China. Aeroportul Henri Coandă a luat primele măsuri de prevenire - FOTO

Virus gripal China. Aeroportul Henri Coandă a luat primele măsuri de prevenire - FOTO

Aeroportul Henri Coandă din București a luat măsuri pentru informarea şi prevenirea călătorilor în privinţa noului coronavirus provenit din China.

Virus gripal China. Aeroportul Henri Coandă a luat primele măsuri de prevenire - FOTO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
de M.Z.    |    24 Ian 2020   •   10:01

Pentru informarea publicului privind pericolul reprezentat de noul coronavirus (2019-nCoV), la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București au fost instalate, din seara zilei de 23 ianuarie, afișe în limbile română, engleză și chineză. 

Pasagerii cu simptome respiratorii care au călătorit în China sau în alte zone afectate de noul coronavirus sunt sfătuiți să contacteze imediat serviciul medical al aeroportului și să raporteze istoricul de călătorie. 

De asemenea, sunt oferite sfaturi pentru cei care plănuiesc să viziteze China sau altă țară afectată de noul coronavirus.

Aceleași informații sunt prezentate și prin intermediul a peste 70 de monitoare comerciale instalate în terminalele aeroportului.

Serviciul medical al Aeroportului Henri Coandă este pregătit să intervină permanent cu două echipe medicale complete (medic, asistent, ambulanțier) și este dotat cu două ambulanțe complet echipate.
 

×

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close