Antena 3 CNN Actualitate Social Viscolul și ninsorile au afectat traficul rutier din țară. Ce drumuri sunt închise

Viscolul și ninsorile au afectat traficul rutier din țară. Ce drumuri sunt închise

Viscolul și ninsorile au afectat traficul rutier din țară. Ce drumuri sunt închise
11 Ian 2019   •   10:56

Update: Centrul Infotrafic a anunțat că traficul rutier este întrerupt din cauza vremii nefavorabile pe patru tronsoane de drumuri naționale. DN23B, pe segmentul Măicăneşti – Ciorăşti (între kilometrii 4 şi 21), în judeţul Vrancea; DN2N, pe segmentul Bogza – Dumbrăveni (între kilometrii 8 şi 17), în judeţul Vrancea; DN24B Huşi –Albiţa, în judeţul Vaslui; DN28 Iaşi – Albiţa, pe raza judeţului Iaşi. 

Știrea inițială: Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, ninsorile abundente din noaptea de joi spre vineri au afectat traficul rutier și feroviar. Sunt închise mai multe tronsoane de drumuri, iar trenurile înregistrează întârzieri.

În judeţul Gorj, circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 202 s-a reluat. Trenul Regio 2092 (care se deplasează pe ruta Târgu Jiu – Craiova) a acumulat o întârziere de aproximativ 110 minute.

Pentru a permite utilajelor de deszăpezire să acţioneze în condiţii bune, pe DN15D Piatra Neamţ – Roman (în judeţul Neamţ) s-a instituit restricţie de tonaj (3,5 tone). Se preconizează că restricţia va fi ridicată în jurul orei 10.00.

Circulaţia rutieră este întreruptă, din cauza vremii nefavorabile (viscol), pe două tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Vrancea:

-DN23B, pe segmentul Măicăneşti – Ciorăşti (între kilometrii 4 şi 21);

-DN2N, pe segmentul Bogza – Dumbrăveni (între kilometrii 8 şi 17).

Din cauza vremii nefavorabile, s-a impus restricţie de tonaj (3,5 tone) pe trei tronsoane de drumuri naţionale:

-DN11 Oneşti – Oituz, judeţul Bacău (până la ora 09.00);

-DN2G Bacău – Moineşti, judeţul Bacău (până la ora 10.00);

-DN22 Râmnicu Sărat – Brăila (pe raza judeţului Buzău).

Traficul feroviar este întrerupt pe secţia de cale ferată 202, după ce locomotiva trenului Regio 2092, care se deplasează pe ruta Târgu Jiu – Craiova, s-a defectat între staţiile CF Cărbuneşti şi Jupâneşti, în judeţul Gorj.

Nu sunt anunţate porturi / aeroporturi închise. 

×
Subiecte în articol: trafic rutier viscol drumuri
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close