Antena 3 CNN Actualitate Social Voi cu Voicu. Maratonul faptelor bune, la Radio ZU. Buzdugan: Avem cea mai frumoasă meserie din lume

Voi cu Voicu. Maratonul faptelor bune, la Radio ZU. Buzdugan: Avem cea mai frumoasă meserie din lume

Voi cu Voicu. Maratonul faptelor bune, la Radio ZU. Buzdugan: Avem cea mai frumoasă meserie din lume
23 Dec 2018   •   18:22

A treia ediție a  Orașului faptelor bune a ajuns la final.  Români de pretutindeni au fost ajutoarele lui Moş Crăciun anul acesta şi au transformat peste 150 de poveşti triste, în unele cu final fericit, cu ajutorul echipei Radio Zu. Au fost 7 zile în care 8 oameni au uitat de orice şi s-au dedicat trup şi suflet pentru poveştile celor care au nevoie de ajutor.

Mirela Voicu a stat de vorbă cu Daniel Buzdugan și Mihai Morar, care au împărtășit impresiile acestei ediții.

”În momentul în care vrei să faci un bine, dacă ai în sufletul chestia asta, să te duci să o faci. Dacă trece timpul, sari de la un gând la altul și intervin lucruri care te scot din această zonă. Nu e un sacrificiu ceea ce facem noi aici. Singurii care suferă cu adevărat sunt copiii noștri. Nu putem ajunge la serbările lor. Avem căldură, avem paturi, ne descurcăm(...) Azi a sunat un bărbat care a donat 1000 de dolari pentru o fetiță și 1000 de dolari pentru o fetiță. Era tatăl Anei, fata pe care am încercat să o ajutăm anul trecut, dar care din păcate a murit. Au fost cele mai grele cinci minute din viața mea”, a declarat Morar.

”Avem cea mai frumoasă meserie din lume. Cuvântul nostru poartă informații. Într-una din cele 3 vizite de la Athos, un călugăr român m-a întrebat ce meseria am. Atunci mi-a zis că nu trebuie să fac emisiune, ci să fac misiune, cuvintele mele trebuie să zidească”, a spus Buzdugan.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu Radio ZU
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close