Antena 3 CNN Actualitate Social Voi cu Voicu: Detalii exclusive despre cazul Elodiei. Ce se întâmpla dacă polițistul Cioacă recunoștea crima

Voi cu Voicu: Detalii exclusive despre cazul Elodiei. Ce se întâmpla dacă polițistul Cioacă recunoștea crima

Voi cu Voicu: Detalii exclusive despre cazul Elodiei. Ce se întâmpla dacă polițistul Cioacă recunoștea crima
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Sep 2017   •   21:12

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit în emisiunea Voi cu Voicu și despre cazul Elodia și a adus detalii în exclusivitate din rechizitoriu.

„Elodia. În cazul acesta nu avem cadavrul. Numai știți ce esre omorul? Uciderea unei persoane. Mie asta trebuie să-mi demonstreze în instanță. Judecătorul nu vrea cadavre, el vrea dovedirea uciderii unei persoane. Ei s-ai bazat pe sângele din baie, de pe pistol, de la masină, obiectele din casă, un capac de WC. O uniformă polițienească este adusă dintr-o râpă. Cică a fost sânge puțin. Păi unde stă sângele? În artere. Este efectul de bidinea a unei palme. Toate acestea coroborate de ofițeri de poliție, generalul Vasile Viorel și procurori, îl numesc Marius Iacob, au putut să prezinte instanței o propunere, un proiect cu privire la faptă și la făptuitor. Nu mai găsesc valiza. Nu mai găsesc nici cuțitul, dar nu mai găsesc nici cele două prosoape. Ce întrebuințare au avut ele cu sângele Elodiei”, a povestit specialistul.

În ceea ce îl privește pe polițistul Cristian Cioacă, psihologul spune că este un om nefericit.

„Ce s-a întâmplat cu Elodia ne va spune dacă va vrea ăla care a omorât-o. Eu nu pot să fac aserțiuni. (...) Este un om nefericit care dacă și-ar fi mărturisit această lovitură cauzatoare de moarte, ar fi scăpat acum. Nu lua mai mult de șapte ani”, a declarat specialistul.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close