Antena 3 CNN Actualitate Social Vreme de toamnă în plină vară: temperaturile au scăzut cu peste 15 grade. Când se încălzește vremea

Vreme de toamnă în plină vară: temperaturile au scăzut cu peste 15 grade. Când se încălzește vremea

Vreme de toamnă în plină vară: temperaturile au scăzut cu peste 15 grade. Când se încălzește vremea
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
de M.Z.    |    16 Iul 2017   •   08:15

Vreme de toamnă duminică, atunci când sunt prognozate ploi, în unele părți mocănești, dar și descărcări electrice și temperaturi mult reduse în comparație cu zilele precedente, a spus meteorologul ANM Romica Jurca, la Antena 3.

Cea mai redusă temperatură de duminică este prognozată la Miercurea Ciuc unde, potrivit meteorologilor, vor fi 19 grade, după ce, recent, temperaturile au depășit 40 de grade.

Temperaturile de vară revin de luni, iar de joi va fi caniculă, spun meteorologii.

”Cel mai probabil canicula revine de joi”, a mai spus meteorologul Romica Jurca, duminică, într-o intervenție telefonică, la Antena 3.

Meteorologii au emis o informare meteo de ploi și răcire a vremii care este valabilă până duminică noaptea la ora 03.00.

Astfel, potrivit ANM, în perioada menționată, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată şi se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, grindină şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. 

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 de litri/metrul pătrat şi, pe spaţii restrânse, 35 - 40 de litri/metrul pătrat. 

Duminică, temporar va ploua, iar în cea mai mare parte a ţării vremea va fi răcoroasă. 

Mai multe informații despre starea vremii, aflați de la meteoplus.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: ANM prognoza meteo meteo
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close