Antena 3 Actualitate Social Vreme în schimbare în următoarele zile. Prognoza meteo până miercuri

Vreme în schimbare în următoarele zile. Prognoza meteo până miercuri

de M.Z.    |    04 Dec 2017   •   08:37
Vreme în schimbare în următoarele zile. Prognoza meteo până miercuri

Vreme rece, luni, și cer noros. Marți va fi mai rece, iar în următoarele zile se mai încălzește, temperaturile ajungând la 9-10 grade Celsius.

Luni
Vremea va fi rece dimineaţa şi mai ales noaptea, în cea mai mare parte a ţării. În regiunile intracarpatice vor fi înnorări şi local va ninge, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil şi doar izolat, în special în partea a doua a intervalului, se vor semnala ninsori slabe. Vântul va sufla în general moderat în regiunile sudice şi va avea intensificări temporare la munte, cu viteze mai mari pe creste, de până la 60...70 km/h, spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade, izolat, în nord-vest şi 8 grade pe litoral, iar cele minime între -6 şi 2 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Dimineaţa şi noaptea în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Marți 
Vremea va fi rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 şi 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -10 grade în estul Transilvaniei şi 0 grade pe litoral. În regiunile intracarpatice vor fi înnorări şi local precipitaţii mixte ce vor favoriza pe spaţii restrânse depuneri de polei în Banat şi Crişana şi predominant ninsori în Transilvania şi Maramureş. La munte va ninge. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi doar izolat se vor semnala precipitaţii slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vest, în nord-est şi pe litoral, precum şi la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zăpada. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Miercuri 
Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice şi va avea înnorări temporare în rest. Se vor semnala precipitaţii local sub formă de ninsoare la munte şi mixte, pe spaţii restrânse în Maramureş, Transilvania şi Crişana, favorizând depuneri de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane înalte, dar local şi temporar, în prima parte a intervalului şi în regiunile sud-vestice şi sud-estice. Valorile termice, în creştere uşoară faţă de ziua precedentă, vor fi apropiate de cele normale pentru această dată, astfel că maximele se vor încadra între -1 şi 8 grade, iar minimele între -4 şi 3 grade. În zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Pentru mai multe informații despre starea vremii, accesați meteoplus.antena3.ro.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close