Antena 3 CNN Actualitate Social Vremea se încălzește ușor. Ce temperaturi au anunțat meteorologii - HARTĂ

Vremea se încălzește ușor. Ce temperaturi au anunțat meteorologii - HARTĂ

Vremea se încălzește ușor. Ce temperaturi au anunțat meteorologii - HARTĂ
de M.Z.    |    23 Noi 2017   •   08:17

Urmează 3-4 zile cu temperaturi mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă, astfel că maximele ajung joi la 15 grade. În Capitală, temperatura nu va depăși 11 grade, iar în țară vor fi și înnorări.

Joi 
Vremea se va încălzi uşor în majoritatea regiunilor. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 16 grade, iar cele minime vor avea valori de la -4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, până la 7 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi în nordul, centrul şi estul ţării, dar şi acolo doar izolat vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Dimineaţa şi mai ales noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceaţă.

Vineri 
Valorile termice se vor situa în general peste cele climatologic specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Moldova şi 14 grade în Banat, iar cele minime între -1 şi 8 grade, mai scăzute doar în estul Transilvaniei. În zonele joase de relief va fi nebulozitate joasă şi ceaţă, mai ales dimineaţa şi noaptea, iar în restul teritoriului, cerul va fi variabil. Izolat, în Dobrogea şi Moldova, vor fi posibile ploi slabe sau burniţe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări în deltă şi pe crestele montane înalte.

Sâmbătă 
În sudul şi în estul ţării, vremea va fi în general închisă cu nebulozitate joasă şi ceaţă, asociate izolat cu burniţă sau ploaie slabă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea în extremitatea de vest şi de nord-vest, unde vor fi posibile ploi slabe, iar ceaţa va fi prezentă, pe arii restrânse, mai ales dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în Dobrogea şi în sudul Moldovei, iar în a doua parte a intervalului şi în Banat şi Crişana. Temperaturile maxime, în mare parte din ţară mai ridicate decât cele normale la această dată, vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade, iar cele minime vor avea valori de la -4 grade în estul Transilvaniei, până la 8 grade pe litoral.

Pentru mai multe informații despre starea vremii, accesați meteoplus.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo vreme ANM prognoza anm
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close