Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA 30 IULIE. Ploi torențiale în a doua parte a zilei. Ce zone sunt vizate

VREMEA 30 IULIE. Ploi torențiale în a doua parte a zilei. Ce zone sunt vizate

VREMEA 30 IULIE. Ploi torențiale în a doua parte a zilei. Ce zone sunt vizate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Iul 2019   •   18:13

VREMEA 30 IULIE. Vremea va fi cãlduroasã în mare parte a ţãrii. În nord-vest, centru şi nord, precum şi în zonele montane şi submontane din a doua parte a zilei gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creştere şi se va manifesta prin accentuarea temporarã a înnorãrilor şi perioade în care local se vor semnala averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, posibil vijelii şi cãderi de grindinã.

VREMEA 30 IULIE. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar pe spaţii mici, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitãţile de apã ce se vor înregistra vor fi mai însemnate.

VREMEA 30 IULIE. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri în primele ore ale intervalului în sud şi sud-est, unde însã doar izolat vor fi posibile ploi slabe. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Moldova, iar cele minime se vor situa între 13 şi 24 de grade.

VREMEA 30 IULIE. Presiunea atmosferică în prima parte a zilei nu va avea variaţii semnificative, iar în cursul nopţii va fi în creştere uşoarã.

×
Subiecte în articol: ploi torentiale
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close