Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA de ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE 2018. Cum este vremea în ziua Eclipsei

VREMEA de ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE 2018. Cum este vremea în ziua Eclipsei

VREMEA de ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE 2018. Cum este vremea în ziua Eclipsei
27 Iul 2018   •   16:15

VREMEA de ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE 2018. Instabilitatea atmosferică se va menţine pronunţată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi pe arii relativ extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiaza. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. 

VREMEA de ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE 2018. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi, mai ales după-amiaza vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului mai ales în sud-estul teritoriului și în zonele de deal şi munte.Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cele între 17-19 grade. Presiunea atmosferica va creşte uşor. 

VREMEA de ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE 2018. Meteorologii atenţionează că până sâmbătă seară va ploua cel mai mult în Moldova, în sudul şi estul Transilvaniei, local în Dobrogea şi Muntenia, precum şi în zonele de munte. Cantităţile de apă acumulate vor trece de 25 l/mp, dar izolat vor depăşi chiar şi 70 l/mp, aşa că râurile pot ieşi din matcă. Aversele vor fi însoţite de tunete, fulgere, vijelii şi, posibil, de grindină. Astfel de fenomene vor fi prezente şi în restul ţarii, dar pe suprafeţe mai mici, îndeosebi în timpul după-amiezelor.

VREMEA de ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE 2018. Duminică şi luni, atmosfera instabilă va fi prezentă cu precădere în sudul, estul şi centrul ţării, precum şi în zonele mai înalte de relief. Local, va ploua şi în rest, mai ales după-amiaza şi seara. Aversele vor fi însoţite de fenomene electrice şi, izolat, de grindină. Temperaturile vor mai creşte puţin şi vor atinge pragul caniculei, luni, în Câmpia de Vest.

VREMEA de ECLIPSA DE LUNĂ 27 IULIE 2018. În Bucureşti, vor fi ploi trecătoare şi în perioada imediat următoare. Vor fi şi tunete, fulgere, vânt mai intens, mai ales spre seară. Temperaturile nu vor trece de 28 de grade Celsius, iar presiunea aerului va rămâne scăzută.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo vreme eclipsa de Luna
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close