Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Meteorologii au făcut anunțul. Scăpăm sau nu de iarnă în perioada 7-25 februarie

VREMEA. Meteorologii au făcut anunțul. Scăpăm sau nu de iarnă în perioada 7-25 februarie

VREMEA. Meteorologii au făcut anunțul. Scăpăm sau nu de iarnă în perioada 7-25 februarie
06 Feb 2019   •   08:52

VREMEA. ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor, dacă am scăpat sau nu de iarnă. S-a emis luni, prognoza meteo pentru perioada 4-17 februarie. Prognoza a fost actualizată de meteorologii care au anunțat cum va fi vremea toată luna februarie, dar și la începutul lunii martie.

VREMEA.  În intervalul 5-11 februarie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al teritoriului și în zonele montane, scrie cancan.ro.

VREMEA.  În intervalul 11-18 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

VREMEA.  În interviul 18-25 februarie, valorile termice se vor situa peste mediile climatologice specifice intervalului, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

×
Subiecte în articol: VREMEA. meteorologi
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close