Antena 3 Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 17 ianuarie. Fenomene periculoase în cursul dimineții

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 17 ianuarie. Fenomene periculoase în cursul dimineții

16 Ian 2019   •   17:05
VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 17 ianuarie. Fenomene periculoase în cursul dimineții
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

VREMEA. Valorile termice, în special cele diurne, vor fi mai ridicate decât în intervalul precedent şi se vor situa peste cele caracteristice datei în majoritatea zonelor, cu precãdere în sud-vest. 

VREMEA. Înnorãrile vor fi persistente în Maramureş, Crişana, nord-vesul Transilvaniei unde vor fi precipitaţii slabe mai ales sub formã de ploaie - izolate pe timpul zilei şi locale noaptea, iar în zona montanã aferentã acestor regiuni vor predomina ninsorile. 

VREMEA. În restul ţãrii cerul va fi variabil, dar mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în sud şi în est, precum şi în zonele depresionare va fi ceaţã sau nebulozitate stratiformã, posibil asociatã cu burniţã. Izolat, în primele ore ale zilei şi pe timpul nopţii se va forma polei. 

VREMEA. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special în zona înaltã a Munţilor Apuseni şi a Carpaţilor Orientali, unde va spulbera temporar zãpada. 

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 0...2 în zonele cu ceaţã mai persistentã din sudul Moldovei şi 11...12 grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între -7 şi 3 grade.

VREMEA. Presiunea atmosferica va scãdea dinspre nord, la valori joase, de regim ciclonic.

VREMEA. În Capitală, cerul va fi variabil, însã dimineaţa şi noaptea va fi ceaţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 3...5 grade, iar cea minimã de -7...-5 grade.

VREMEA. Presiunea atmosferica va scãdea uşor, la o valoare mai micã decât cea normalã.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close