Antena 3 CNN Actualitate Social VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 12-18 februarie. Vremea se schimbă radical

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 12-18 februarie. Vremea se schimbă radical

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 12-18 februarie. Vremea se schimbă radical
11 Feb 2019   •   17:48

VREMEA. Meteorologii au emis un cod galben de ninsori valabil până miercuri dimineaţa. Sunt vizate în special zonele montane, acolo unde sunt aşteptate şi rafale de vânt care vor depăşi 60 de kilometri la oră. Şi în Capitală vremea va fi închisă şi e posibil să se depună un strat de zăpadă de câţiva centimetri.

Vor fi ninsori viscolite cu precadere in. precipitatii mixte sub forma de ploaie sau lapovita cu precădere în zona Transilvaniei, în zona Banatului și Maramureşului, în în zonele montate iată ca avem vânt puternic, ce va atinge la rafale pe crește peste 80-90 km pe oră.

VREMEA. ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor românilor, dacă am scăpat sau nu de iarnă. S-a emis luni, prognoza meteo pentru săptămâna 11-18 februarie. Prognoza a fost actualizată de meteorologii care au anunțat cum va fi vremea pentru săptămâna viitoare.

VREMEA.  În intervalul 11-18 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

VREMEA. Luni: Vremea va fi caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii. Pe parcursul zilei înnorãrile se vor accentua treptat în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formã de ploaie, iar la munte şi lapoviţã şi ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, pe arii restrânse cu intensificãri mai ales pe crestele montane, în sudul Banatului şi pe litoral. Seara şi noaptea cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii pe arii extinse, îndeosebi în regiunile sudice, estice şi centrale.

 

×
Subiecte în articol: meteorologi VREMEA.
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close