Vremea se schimbă din nou. Ce temperaturi vor fi în următoarele zile

29 Aug 2017   •   17:23
Vremea se schimbă din nou. Ce temperaturi vor fi în următoarele zile Foto: pixabay.com

Vremea se încălzește din nou în toată țara, iar miercuri și joi temperaturile vor ajunge din nou la 30 de grade Celsius, potrivit anm.

Miercuri, vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în estul Transilvaniei, nordul Moldovei şi pe litoral şi 29 de grade în regiunile vestice, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 18 grade în Dealurile de Vest. Noaptea, izolat, în special în zonele depresionare, se va semnala ceaţă.

Joi, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi faţă de ziua precedentă. Cerul va fi variabil în regiunile estice, unde cu totul izolat vor fi în timpul nopţii ploi slabe, de scurtă durată şi, posibil, descărcări electrice. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral şi 31 de grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 20 de grade în Dealurile de Vest. Izolat în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

 

Parteneri
x close