Antena 3 CNN Actualitate Social Zeci de demnitari, interceptați de DNA. Fost ofițer SRI: Acesta este statul paralel împotriva voturilor românilor

Zeci de demnitari, interceptați de DNA. Fost ofițer SRI: Acesta este statul paralel împotriva voturilor românilor

Zeci de demnitari, interceptați de DNA. Fost ofițer SRI: Acesta este statul paralel împotriva voturilor românilor
22 Dec 2017   •   17:40

Procurorii DNA au interceptat zeci de demnitari în baza mai multor mandate emise de Curtea Supremă. Locotenent-colonelul în rezervă Daniel Dragomir a declarat că a existat un mandat de ascultare/urmărire din partea SRI pentru 80 de persoane din conducerea statului.

Mandatul a fost acordat pentru perioada 4 iulie – 6 noiembrie 2014, încetându-și efectele fix la 4 zile după primul tur de scrutin al prezidențialelor.

„Partea adversă va spune că trebuia să verificam tot ce se întâmpla cu dosarele Microsoft. Acest mandat este de-a dreptul concluziv. Din 4 iulie, în baza unei solicitări a Direcției Naționale Anticorupție, s-au început aceste interceptări la pesoane care nu aveau nicio chestiune referitoare la acest dosar „mamut”, cum este domnul Cătălin Harnagea. 

Faptul că președintele Senatului și candidat la prezidențiale, la acel moment, era supus unor verificări, la acel moment directorul SRI era susținătorul declarat al unui candidat. Ori aici ne dăm seama de marimea unei mafii care a pus mâna pe statul Român și l-a arestat.

În perioada campaniei prezidențiale din 2014, două instituții conduse de Kovesi și Coldea, sub conducerea, la acel moment, a președintelui Băsescu, au făcut lucruri în așa fel încât să dețină informații. Acesta este statul paralel împotriva voturilor românilor”, a declarat Daniel Dragomir, în emisiunea „100 de minute”, de la Antena 3. 

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close