Antena 3 CNN Actualitate Socrul lui Sebastian Ghiţă rupe tăcerea. Ce i-a spus Codruța Kovesi când venea la ei acasă

Socrul lui Sebastian Ghiţă rupe tăcerea. Ce i-a spus Codruța Kovesi când venea la ei acasă

Socrul lui Sebastian Ghiţă rupe tăcerea. Ce i-a spus Codruța Kovesi când venea la ei acasă
de S.T.    |    13 Dec 2018   •   14:52

Dumitru Cârstea, socrul lui Sebastian Ghiţă, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, de care aparţine Secţia de anchetă a magsitraţilor, pentru a fi audiat după denunţul depus de omul de afaceri contra fostului procuror-şef DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Mi-a spus că (Laura Codruţa Lovesi -n.r.) i-a cerut bani ca să încheie în triumf cazul, fiindu-i necesară această poziţionare pentru a accede într-un post de procuror-şef. Cumplită e un termen bun? Sunt copiii pe care-i fereşti de televizor şi care începi să le explici că nu e adevărat că o doamnă precum Kovesi spune că tatăl lor e mincinos, dovedindu-se de fapt că cea care minte este doamna în cauză. După legile justiţiei, (Laura Codruţa Kovesi -n.r.) ar trebui să plătească”, a declarat Dumitru Cârstea, la ieşirea de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Întrebat ce i-a spus Laura Codruţa Kovesi când venea la ei acasă, Dumitru Cârstea a răspuns: „Îmi explica la masă, la o petrecere, vorbe. Nu a vorbit niciodată de dosare”.

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close