Antena 3 CNN Actualitate Șoferul de 19 ani din Petroșani, care a spulberat șase copii pe trecerea de pietoni și a fugit, a fost arestat

Șoferul de 19 ani din Petroșani, care a spulberat șase copii pe trecerea de pietoni și a fugit, a fost arestat

Tânărul băut care a condus fără permis și a spulberat 6 copii pe trecerea de pietoni a fost arestat pentru 30 de zile. Individul, care nici măcar nu s-a oprit după accidentul tragic, este cercetat pentru cinci infracțiuni.

Șoferul de 19 ani din Petroșani, care a spulberat șase copii pe trecerea de pietoni și a fugit, a fost arestat
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    23 Dec 2022   •   10:14

Aseară după mai bine de două ore petrecute în fața magistraților Judecătoriei Petroșani, tânărul de 19 ani a primit mandat de arestare preventivă pentru toate cele cinci infracțiuni pe care le-a comis.

Este vorba de conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis, fugă de la locul accidentului, vătămare corporală din culpă, dar și ucidere din culpă.

În fața magistraților, șoferul și-a recunoscut vina, mai mult decât atât, le-a spus acestora că s-a urcat la volanul mașinii pe care o cumpărase în urmă cu aproape o săptămână pentru a da o tură de oraș, deși nu avea permis de conducere.

Gestul lui a provocat o adevărată tragedie în urma acesteia, un copil de doar 11 ani a pierdut lupta pentru viață, de vreme ce un altul se luptă pentru ea pe un pat de spital de la spitalul din Timișoara.

Iar alți patru sunt acum sub supraveghere medicală. Asta din cauza multiplelor leziuni pe care le-au suferit în urma accidentului.

×
Subiecte în articol: Petrosani trecerea de pietoni sofer arestat
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close