Antena 3 Actualitate O ambulanţă a rămas blocată sub un pasaj rutier din Vâlcea

O ambulanţă a rămas blocată sub un pasaj rutier din Vâlcea

de Georgiana Adam    |    06 Mar 2021   •   15:08
O ambulanţă a rămas blocată sub un pasaj rutier din Vâlcea

O ambulanţă a rămas blocată, sâmbătă, în timp ce încerca să treacă printr-un pasaj din municipiul Râmnicu Vâlcea. Șoferul nu a apreciat corect restricția de înălțime de 1,95 m și va fi sancționat contravențional.

Şoferul ambulanței a rămas blocat sub un pasaj de cale ferată, dar nu a luat a apreciat corect înălțimea dintre mașină cu grinda de susținere a pasajului.

„Ambulanţa a rămas blocată sub pasaj, dar va fi scoasă în câteva minute. Există o restricţie de înălţime de 1,95 m. Probabil, şoferul nu a apreciat corect. Momentan, colegii dirijează circulaţia pe Bulevardul Pandurilor şi pe strada Matache Temelie, dar se va elibera în câteva minute”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea desfăşurarea de forţe din zonă. 

Șoferul se pare că va fi sancţionat contravenţional pentru nerespectarea semnelor rutiere.

Din fericire, în ambulanță nu era nici un pacient.

Locul unde s-a produs incidentul este deseori scena unor astfel de situaţii. Mulţi şoferi nu ţin cont de regimul de înăţime al pasajului pe sub calea ferată şi rămân blocaţi, potrivit adevărul.ro.

Mașina fost scoasă din pasaj, iar circulaţia în zonă a fost deviată.

Conform IPJ Vâlcea, restricţia de înălţime în zona pasajului de un metru şi 95 de centimetri.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close