Antena 3 CNN Actualitate Un şofer de ambulanţă din Constanţa a fost găsit mort într-o maşină, după ce şi-a vizitat părinţii

Un şofer de ambulanţă din Constanţa a fost găsit mort într-o maşină, după ce şi-a vizitat părinţii

Un şofer de ambulanţă din Constanţa a fost găsit mort, noaptea trecută, în maşina sa, după ce şi-a vizitat părinţii.

Un şofer de ambulanţă din Constanţa a fost găsit mort într-o maşină, după ce şi-a vizitat părinţii
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Raul Stef | Facebook
de Georgiana Adam    |    18 Ian 2022   •   13:18

Şoferul în vârstă de 43 de ani, angajat al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, a fost găsit mort în maşina sa, noaptea trecută, în zona localităţii Căscioarele, comuna Cerchezu din judeţul Constanţa.

Bărbatul locuia în Negru Vodă şi nu era cunoscut cu probleme medicale. Cei care l-au găsit au sunat la numărul unic de urgenţă 112, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Potrivit unor surse, bărbatul se întorcea acasă după o vizită la părinţi.

Trupul şoferului de la Ambulanţă a fost transporat la morgă pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

"La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un autoturism, staționat pe raza comunei Cerchezu, se află o persoană care nu prezintă semne vitale.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 43 de ani, din orașul Negru Vodă.

Din primele cercetări, pe trupul neînsuflețit nu au fost constatate urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

×
Subiecte în articol: Constanța ambulanta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close