Antena 3 CNN Actualitate Şofer amendat cu 12.500€, după ce a şicanat un şofer român de TIR pe un pod în Goteborg

Şofer amendat cu 12.500€, după ce a şicanat un şofer român de TIR pe un pod în Goteborg

Un şofer român de TIR a povestit momentul în care a fost şicanat de un şofer, pe un pod din Goteborg (Suedia), dar şi cum a fost la un pas să provoace o tragedie.

Şofer amendat cu 12.500€, după ce a şicanat un şofer român de TIR pe un pod în Goteborg
de Alin Tarnovschi    |    31 Ian 2021   •   11:15

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, pe un pod din Goteborg, acolo unde şoferul român de TIR a fost şicanat de un şofer aflat la volanul unui autoturism Volvo.

"Urma o porțiune de drum în lucru, iar în poziția în care mă aflăm, îmi era imposibil să observ din timp mașinile ce veneau din dreapta mea, drumul era în V, unghiurile moarte, vedeam mașinile doar în momentul în care ma depășeau, în oglinzi văd doar ce e paralel cu camionul!

Mă bazam doar pe intuiția și înțelegerea celor care veneau că or să mă lase să intru, dar ce a urmat se poate vedea în videoclip, mai bine zis doar o parte.

După ce o trecut de mine cel cu Volvo-ul, ce și-o zis, stai că îți arăt eu ție, și mi-o frânat în față, am reușit cu greu să opresc la timp, am auzit cum marfa din container s-a 'rearanjat'.

Ok, no problem, mi-am zis în sinea mea, l-am sunat pe șef, știa că am camera de bord, i-am explicat pe scurt cele întâmplate, iar ce a urmat, redau doar din memorie din ce mi-o spus șeful, eu nefind de față", a scris şoferul român de TIR într-o postare pe trafictube.ro.

Ambii şoferi au fost chemaţi la Poliţie, iar şoferul cu Volvo a fost amendat cu 12.500 de euro.

" - Şoferul a fost chemat la poliție la fel și șeful meu;

- De ce a tras peste mine camionagiul, o vrut să mă omoare sigur, bla bla bla, zicea șoferul Volvo-ului;

- Dar șoferul camionului nu a tras spre d-voastră niciun moment, a semnalizat din timp, iar d-voastră ați avut viteză până în momentul când ați ajuns în dreptul camionului unde ați încetinit brusc, i-a spus polițistul (eu n-aveam cum să văd asta);

- Când polițistul i-a arătat filmarea de pe camerele montate pe pod, eu habar nu aveam de ele, plus filmarea mea, respectivul o rămas mut;

- Urmarea, permisul suspendat pe trei luni de zile plus o amendă de 'doar' 127.000 de coroane suedeze (vreo 12.500 de euro)!", a mai scris şoferul român.

×
Subiecte în articol: Goteborg şofer român de TIR
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close