Antena 3 CNN Actualitate Un şofer din Bacău şi-a distrus maşina într-o groapă de pe Autostrada Moldovei, la câteva ore după inaugurarea făcută de Iohannis şi Orban

Un şofer din Bacău şi-a distrus maşina într-o groapă de pe Autostrada Moldovei, la câteva ore după inaugurarea făcută de Iohannis şi Orban

Un şofer din Bacău şi-a distrus o roată de la maşină într-o groapă de pe Autostrada Moldovei, la nici 24 de ore după ce şoseaua a fost inaugurată de preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban.

Un şofer din Bacău şi-a distrus maşina într-o groapă de pe Autostrada Moldovei, la câteva ore după inaugurarea făcută de Iohannis şi Orban
Sursa foto: Facebook / Vulcanizare & Service Mobil Bacău
de Alin Tarnovschi    |    03 Dec 2020   •   17:35

Seara trecută, şoferul din Bacău a intrat pe bucata de 17 kilometri din Autostrada Moldovei (A7), respectiv centura ocolitoare a municipiului Bacău, în încercarea de a ajunge mai repede la destinaţie, însă a regretat în scurt timp.

La numai câteva ore după ce Klaus Iohannis şi Ludovic Orban au inaugurat primul tronson al Autostrăzii Moldovei, şoferul din Bacău a lovit o groapă uriaşă de pe autostradă, iar una dintre roţi a fost distrusă.

Astfel, şoferul a fost nevoie să apeleze la serviciile unei vulcanizări mobile pentru a-şi repara maşina, din cauza faptului că şi janta maşinii a fost avariată.

Cu numai câteva ore înainte, tronsonul de autostradă, respectiv centura ocolitoare a municipiului Bacău, parte din autostrada A7 care va uni Moldova de Bucureşti, a fost inaugurată chiar de preşedintele Klaus Iohannis şi de prim-ministrul Ludovic Orban.

"Centura Bacăului are în total aproape 31 de kilometri. 7 kilometri, între DN11 și DN2, au fost deja dați în exploatare în septembrie, iar ceilalți vor fi inaugurați până pe 1 martie, anul viitor. Lucrările la centura Bacaului au început în ianuarie anul trecut și ar fi trebuit să fie gata la începutul lui 2022. Valoarea contractului sare de 668 de milioane de lei.

”Proiectele de infrastructură din zona Moldovei și care leagă Moldova de restul țării sunt de maximă importanță și vor fi realizate. Este un lucru care poate fi evaluat politic probabil cel mai bine. Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare PSD-istă inutilă – că pentru Moldova au fost inutili, n-au rezolvat nimic, nici pentru restul țării – în trecutul destul de apropiat și o guvernare liberală utilă.

Lumea mă acuză că prea îi laud pe liberali și guvernul liberal. Nu, nu îi laud, pur și simplu arăt cum stau lucrurile și pentru oamenii de aici se va vedea foarte rapid că acest guvern, chiar în condiții de criză, chiar cu minoritate parlamentară, a realizat lucruri pe care le-a promis. Bunăoară, acest tronson de autostradă – prin grija ministrului Bode, a companiei, a oamenilor din minister, a deblocat fonduri europene semnificative, a negociat cu constructorul într-un mod constructiv și cred că merită subliniat – acest tronson a fost finalizat cu un an de zile înainte de termen", a declarat Klaus Iohannis la inaugurarea centurii ocolitoare a municipiului Bacău, parte din autostrada A7.

×
Subiecte în articol: autostrada moldovei Klaus Iohannis
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close