Antena 3 CNN Actualitate Șoferul snopit în bătaie şi torturat de mascații din Gorj a pierdut trei organe

Șoferul snopit în bătaie şi torturat de mascații din Gorj a pierdut trei organe

Șoferul bătut crunt de mascați, atât în autospeciala MAI, cât şi în sediul Poliţiei Novaci, în timp ce era încătuşat cu mâinile la spate, a rămas fără trei organe.

Șoferul snopit în bătaie şi torturat de mascații din Gorj a pierdut trei organe
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    28 Mai 2022   •   11:13

Șoferul a fost operat de doua ori de medici, a anunțat purtatoarea de cuvânt a spitalului din Targu Jiu, Mihaela Țicleanu.

Pentru a-i salva viața, medicii l-au operat de 2 ori, prima intervenție a fost pentru extirparea organelor zdrobite, splina, fierea și o parte din ficat, iar următoarea pentru că au apărut complicații în urma unei hemoragii interne.

Mascaţii din Gorj, acuzați de tortură şi tentativă de omor, au fost arestați preventiv

Judecătorii Tribunalului Gorj au admis cererea procurorului privind arestarea preventivă a celor patru polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Gorj, care sunt acuzați de tentativă de omor și tortură.

Agenții de poliție au fost arestați preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Sentința Tribunalului Gorj nu este definitivă și poate contestată.

Cei patru poliţişti ai Serviciului de Acţiuni Speciale s-au enervat în momentul în care suspectul, un bărbat cercetat pentru ultraj după ce a lovit un poliţist cu oglinda maşinii, i-a minţit cu privire la locaţia în care se află maşina implicată.

Procurorii au descoperit că victima a fost snopită în bătaie, atât în autospeciala MAI, cât şi în sediul Poliţiei Novaci, în timp ce era încătuşată cu mâinile la spate.

Mascaţii l-au lovit atât de rău încât medicii au decis că loviturile i-au pus viaţa în pericol.

×
Subiecte în articol: mascații Gorj organe sofer bătaie
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close