Antena 3 CNN Actualitate Şoferul beat care a rupt barierele de cale ferată de la Brănești și după o oră s-a răsturnat cu maşina este un medic din Capitală

Şoferul beat care a rupt barierele de cale ferată de la Brănești și după o oră s-a răsturnat cu maşina este un medic din Capitală

Şoferul mașinii care în urmă cu câteva zile a trecut în viteză peste barierele coborâte de cale ferată din Brănești a fost prins şi audiat de poliţişti.

Şoferul beat care a rupt barierele de cale ferată de la Brănești și după o oră s-a răsturnat cu maşina este un medic din Capitală
Sursa foto: Colaj CFR Infrastructura /Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2021   •   22:43

Potrivit unor surse judiciare, conducătorul auto este Vlad Roșca, medic urolog la Spitalul Județean Ilfov, informează gandul.ro.

Marţi, un şofer teribilist a fost filmat chiar în timp ce ignora bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, din satul Pasărea, comuna Brăneşti.

Barierele de la calea ferată din satul Pasărea erau coborâte pentru că urma să treacă trenul de Constanța, care circulă cu viteza de 160 km/h.

Șoferul care a rupt barierele la trecerea de cale ferată, găsit beat și cu mașina răsturnată

Șoferul, medicul Vlad Roșca, nu oprește și ulterior, în jurul orei 20.50, pe DN3, sensul dinspre Brănești către București, la kilometrul 15, intră cu mașina în parapetele de pe partea stângă a drumului și se răstoară în afara drumului, rănind un pasager din mașină.

Potrivit aceloraşi surse judiciare, medicul Vlad Roșca era în maşină cu alţi doi medici, unul dintre aceștia fiind rănit ușor în urma accidentului.

După accident, Poliția este sesizată prin apel la 112, se face cercetare la fața locului și șoferul este testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat, potrivit IPJ Ilfov.

Bărbatul rănit a fost dus atunci la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Pantelimon au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Momentul în care un şofer în viteză rupe barierele de la trecerea peste calea ferată. "Încă nu ajunsese trenul de Constanţa care circulă cu 160 km/h"

Un şofer teribilist a fost filmat chiar în timp ce ignora bariera de la trecerea la nivel cu calea ferată, din satul Pasărea, comuna Brăneşti.

În imaginile postate de CFR Infrastructură pe pagina de Facebook, se vede cum conducătorul auto trece cu maşina şi rupe bariele.

Imaginile au fost postate de reprezentanţii CFR Infrastructură, iar autorităţile atrag atenţia că în acest mod se pot întâmpla tragedii. 

×
Subiecte în articol: Brănești bariere tren Vlad Roșca
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close