Antena 3 CNN Actualitate Șofer prins beat și fără permis la volan, le-a promis 400 de euro polițiștilor ca să scape, în Dolj

Șofer prins beat și fără permis la volan, le-a promis 400 de euro polițiștilor ca să scape, în Dolj

Un bărbat a fost prins duminică în flagrant delict după ce a promis unor polițiști din județul Dolj 400 de euro ca să nu îi întocmească dosar penal. Inculpatul a fost depistat la volan fără permis și băut.

Șofer prins beat și fără permis la volan, le-a promis 400 de euro polițiștilor ca să scape, în Dolj
Sursa foto: Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Redacția Antena 3    |    23 Mai 2022   •   15:23

Potrivit Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, sâmbătă seara, în comuna Melinești, un echipaj de poliţie rurală format din doi agenți de poliție a depistat în trafic un șofer care nu deținea permis de conducere.

După oprirea mașinii, polițiștii l-au testat cu aparatul Drager Test, rezultând 1,1 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, unde i-au fost prelevate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În timpul derulării acestor activități, șoferul a promis echipajului 400 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și fără permis de conducere.

Polițiștii au refuzat propunerea şi au anunțat organele judiciare din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj, care au procedat la sesizarea procurorului, sub coordonarea căruia s-au desfășurat de activități procedurale pentru probarea activității infracționale a persoanei în cauză.

Inculpatul a fost reținut, iar duminică Tribunalul Dolj a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 zile.

×
Subiecte în articol: sofer mita euro
Parteneri
Român prins în flagrant în toaleta unui avion Wizz Air. Poliţiştii l-au preluat la aterizare, la Bucureşti
x close