Antena 3 CNN Actualitate Un șofer beat a omorât un bărbat care traversa strada, în cartierul Pantelimon din București

Un șofer beat a omorât un bărbat care traversa strada, în cartierul Pantelimon din București

Un șofer beat a omorât un bărbat care traversa strada, pe Șoseaua Pantelimon din București. Șoferul a fost reținut și este cercetat acum pentru ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Un șofer beat a omorât un bărbat care traversa strada, în cartierul Pantelimon din București
de Andreea Ştefan    |    28 Feb 2023   •   16:04

La data de 27 februarie a.c., polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Brigada Rutieră au reținut un bărbat în vârstă de 56 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În fapt, la data de 26.02.2023, în jurul orei 11.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe Șoseaua. Pantelimon. 

Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe această arteră, ajuns în dreptul imobilului cu nr. 260, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de 69 de ani, angajat în traversare. 

După producerea accidentului rutier, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză, rezultând faptul că acesta se afla sub influența alcoolului. 

În urma impactului, pietonul a suferit leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia.

În baza probatorului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, bărbatul a fost reținut, iar astăzi, în urma prezentării în fața magistraților a  fost dispusă măsura arestului la domiciliu.

×
Subiecte în articol: București Pantelimon
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close