Antena 3 CNN Actualitate Un șofer beat din Vaslui a dat cu mașina peste 2 polițiști. Cei doi agenți au ajuns la spital

Un șofer beat din Vaslui a dat cu mașina peste 2 polițiști. Cei doi agenți au ajuns la spital

Un șofer beat, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, a dat cu mașina peste doi polițiști, după ce aceștia au încercat să îi facă un alcooltest.

Un șofer beat din Vaslui a dat cu mașina peste 2 polițiști. Cei doi agenți au ajuns la spital
Sursa foto: Facebook/ Sindicatul Europol
de Andreea Ştefan    |    28 Iun 2021   •   23:41

Doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Huși au efectuat un control asupra unui autoturism marca Mercedes-Benz, întrucât șoferul mașinii emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto, în vârstă de 44 de ani, cu reședință în municipiul Huși, a refuzat să fie testat, a pornit mașina și i-a lovit pe cei doi polițiști.

Unul dintre agenți a fost luat pe capota mașinii, cel de al doilea a fost lovit la mâna și călcat pe picior. 

Aceștia au suferit leziuni corporale, iar, în prezent, se află la Spitalul Municipal Huși pentru investigații medicale.

Șoferul a fugit de la fața locului, dar a fost găsit la scurt timp.

Ulterior, s-a constat că acesta avea 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice. 

În cauză, se fac cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

”În momentul în care unul dintre colegi s-a prezentat lângă conducătorul auto cu aparatul etilotest, șoferul a devenit recalcitrant lovindu-l pe polițist după care a demarat în trombă. În momentul demarajului, unul dintre colegii noștri a încercat să-i tragă cheile din contact, acesta fiind lovit la cot de stâlpul mașinii, în timp ce celălalt coleg aflat în proximitatea mașinii a fost luat din plin pe capotă și ulterior călcat cu roata pe picior.

Imediat a fost declanșată acțiunea "NĂVODUL", autoturismul a fost găsit în mai puțin de 30 de minute într-o parcare din Huși, iar șoferul a fost încătușat și condus la sediul Poliției unde s-a constatat că acesta avea 1,28 mg/litru alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea de probe biologice”, a transmis Sindicatul Europol.

×
Subiecte în articol: sofer beat Vaslui Husi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close