Antena 3 CNN Actualitate Şoferul unui BMW cu volan pe dreapta a murit pe loc, după ce s-a înfipt în remorca unui TIR pe autostrada Soarelui

Şoferul unui BMW cu volan pe dreapta a murit pe loc, după ce s-a înfipt în remorca unui TIR pe autostrada Soarelui

Şoferul unui BMW cu volan pe dreapta a murit pe loc, noaptea trecută, după ce s-a înfipt cu maşina în remorca unui TIR, pe autostrada Soarelui.

Şoferul unui BMW cu volan pe dreapta a murit pe loc, după ce s-a înfipt în remorca unui TIR pe autostrada Soarelui
Sursa foto: observatornews.ro
de Alin Tarnovschi    |    14 Iul 2021   •   19:52

Bărbatul în vârstă de 52 de ani se îndrepta spre Bucureşti, iar tragedia s-a produs la kilometrul 67 al autostrăzii, după ce şoferul a făcut mai multe depăşiri, pe ambele benzi de circulaţie.

Potrivit martorilor citaţi de observatornews.ro, şoferul circula cu viteză foarte mare şi făcea slalom printre autoturisme şi camioane, iar la un moment dat, din cauza faptului că nu a avut suficientă vizibilitate, nu a observat că pe prima bandă circula un TIR.

Impactul a fost inevitabil, iar BMW-ul a ajuns sub remorca TIR-ului, şoferul fiind astfel strivit între fiarele contorsionate.

Mai mult, BMW-ul a fost târât peste 300 de metri pe autostradă, până ce şoferul camionului a reuşit să oprească.

Când şi-a dat seama ce s-a întâmplat, şoferul de TIR a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a încercat să îl ajute pe şoferul din BMW, însă era prea târziu.

Pompierii de la Descarcerare s-au chinuit zeci de minute să îl scoată pe bărbat din cabina strivită a maşinii, iar medicii nu au mai putut face decât să declare decesul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close