Antena 3 CNN Actualitate Şofer din Bucureşti, blocat zeci de minute într-o maşină prăbuşită pe plafon, într-o groapă de pe Şoseaua Pantelimon

Şofer din Bucureşti, blocat zeci de minute într-o maşină prăbuşită pe plafon, într-o groapă de pe Şoseaua Pantelimon

Un şofer a căzut cu tot cu maşină într-o groapă, pe o şosea din cartierul Pantelimon din Bucureşti. În zonă se fac reparaţii pe prima bandă de circulaţie, iar groapa era semnalizată cu indicatoare rutiere. Martorii spun că şoferul ar fi participat la o întrecere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Noi 2022   •   08:00

Oamenii au filmat primele momente de după accident, atunci când şoferul era încă blocat în maşina căzută pe plafon, iar salvatorii nu ajunseseră încă la locul accidentului.

Pe imagini se vede cum maşina era căzută pe plafon, cu roţile în sus, iar şoferul era blocat în interior.

În urma unei întreceri, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns în groapa săpată pe Şoseaua Pantelimon pentru lucrări de reparaţii la conductele de apă caldă.

Martorii din zonă spun că astfel de întreceri au loc des pe Şoseaua Pantelimon.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov, inclusiv un echipaj pentru Descarcerare. Şoferul a fost scos de pompieri şi predat unui echipaj medical care l-a transportat la spital.

Ulterior, maşina a fost ridicată cu o macara din groapă. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul de pe Şoseaua Pantelimon.

×
Subiecte în articol: București accident
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close