Antena 3 CNN Actualitate O fată şi un băiat, cu un BMW, s-au răzbunat pe un şofer de Logan, pe o stradă din Capitală: "Dă pe afară civilizaţia pe străzile din Bucureşti"

O fată şi un băiat, cu un BMW, s-au răzbunat pe un şofer de Logan, pe o stradă din Capitală: "Dă pe afară civilizaţia pe străzile din Bucureşti"

Incident şocant în traficul din Bucureşti. Doi tineri blochează o mașină și o distrug în mijlocul unei străzi din București. Agresorii sunt un băiat și o fată care lovesc mașina cu picioarele și cu o crosă de golf.. Scenele violente au fost filmate de alt șofer.

O fată şi un băiat, cu un BMW, s-au răzbunat pe un şofer de Logan, pe o stradă din Capitală: "Dă pe afară civilizaţia pe străzile din Bucureşti"
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iun 2021   •   11:21

Incidentul a avut loc în București, dumincă seara, în jurul orei 21.

Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului polițiștilor EUROPOL, mașina în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii.

EUROPOL: "Dă pe afară "civilizația" pe străzile din București"

 Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile”, scrie pe pagina de Facebook a EUROPOL.

Dă pe afară "civilizația" pe străzile din București Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile. Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate.

Posted by Sindicatul Europol on Monday, 21 June 2021

Potrivit Sindicatului EUROPOL, agresorul va fi cercetat în stare de libertate

„Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun "activist", cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, mai scrie pe pagina Sindicatului Europol.

Şofer agresat, un bărbat de 35 de ani

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta își rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal. Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cosmin Andreica, preşedintele EUROPOL: "Imaginile sunt de o gravitate foarte mare"

"Imaginile ne-au fost transmise de un alt şofer care era în trafic la momentul respectiv, tocmai cu scopul de a sprijini Poliţia pentru identificarea celor doi. Nu ştim încă dacă a fost depusă o plângere de către şoferul care a fost vătămat, însă imaginile sunt de o gravitate foarte mare, cu atât cât vorbim şi de o violenţă din partea celuilalt şofer care foloseşte o crosă pentru a îi sparge geamul şi pentru a îl lovi pe ocupantul autoturismului Dacia Logan", a declarat Cosmin Andreica, preşedintele EUROPOL, în exclusivitate la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: bătaie trafic București sofer
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close