Antena 3 CNN Actualitate Un şofer din Bucureşti a stabilit un nou record de viteză pe bulevardul Aviatorilor

Un şofer din Bucureşti a stabilit un nou record de viteză pe bulevardul Aviatorilor

Un şofer din Bucureşti, care conducea un autoturism marca Porsche, a stabilit un nou record de viteză pe bulevardul Aviatorilor. Recordul a fost "omologat" de un radar al Poliţiei Capitalei.

Un şofer din Bucureşti a stabilit un nou record de viteză pe bulevardul Aviatorilor
Sursa foto: Facebook | Poliţia Capitalei
de Alin Tarnovschi    |    26 Sep 2022   •   15:45

Totul s-a înâmplat duminică, în jurul prânzului, pe bulevardul Aviatorilor din Bucureşti. Un echipaj al Poliţiei Capitalei l-a surprins pe şofer în timp ce conducea cu o viteză uriaşă: 186 km/h pe sectorul de drum unde viteza maximă admisă este de numai 60 km/h.

"25 Septembrie 2022, ora 12.01, Sectorul 1, București, cer senin, asfaltul uscat, condiții favorabile pentru decolarea unui avion și-n același timp pentru producerea unui accident rutier pe drumurile publice în cazul rulării cu o viteză de 186 km/h.

Atenție, limita pe sectorul de drum respectiv este de 60 km/h. Șoferul din imagine a fost oprit la timp de “turnul de control al Brigăzii Rutiere” înainte ca siguranța participanților la trafic să fie pusă în pericol.

În plus, dreptul de “a pilota” i-a fost suspendat pentru 120 de zile. La fel ca el au rămas fără acest drept alți 14 conducători auto, după doar câteva ore de acțiune.

Alegeți viața și bucurați-vă de fiecare deplasare cu mașina, în siguranță.

P.s. Vă dorim întotdeauna cer senin, asflat uscat și drumuri în siguranță!", se arată în postarea de pe pagina de Facebook - Poliţia Capitalei.

25 Septembrie 2022, ora 12.01, Sectorul 1, București, cer senin, asfaltul uscat, condiții favorabile pentru decolarea...

Publicată de Poliția Capitalei pe Duminică, 25 septembrie 2022

×
Subiecte în articol: București viteza radar Poliția Capitalei
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close