Antena 3 CNN Actualitate Şofer, cercetat pentru ucidere din culpă pentru că nu şi-a curăţat maşina de gheaţă. Vezi ce s-a întâmplat

Şofer, cercetat pentru ucidere din culpă pentru că nu şi-a curăţat maşina de gheaţă. Vezi ce s-a întâmplat

Şofer, cercetat pentru ucidere din culpă pentru că nu şi-a curăţat maşina de gheaţă. Vezi ce s-a întâmplat
Sursa foto: Foto: wisconsintruckaccidentlawblog.com
24 Ian 2012   •   10:31

Un şofer de 62 de ani este cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă din cauza gheţii de pe plafonul semiremorcii cu care circula dinspre Piteşti către Slatina, informează Mediafax.

Bucăţi de gheaţă s-au desprins de pe plafonul vehiculului său, au căzut pe carosabil, iar una l-a rănit grav pe şoferul unui autoturism. Rănitul a murit ulterior la spital. Accidentul a avut loc pe DN 65 Piteşti - Slatina.

În comuna argeşeană Albota, într-o curbă uşoară la dreapta, mai multe bucăţi de gheaţă s-au desprins de pe plafonul semiremorcii şi au căzut pe carosabil, lovind partea stânga faţă a unui Fiat Punto, care circula din sens opus, condus de un bărbat de 57 de ani, din Piteşti. Una dintre bucărţi a fost proiectată în parbrizul acestui autoturism, lovindu-l în cap pe şofer.
   
Ulterior, acesta şi-a pierdut cunoţinţa, iar maşina a părăsit carosabilul şi s-a oprit în şanţul de pe marginea şoselei. Şoferul autoturismului Fiat Punto a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, unde a decedat.
   
Şoferul autotractorului cu semiremorcă a fost identificat pe raza comunei Priseaca de către agenţii Serviciului Rutier Olt, acesta declarând că nu a văzut incidentul şi de aceea şi-a continuat deplasarea.
   
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă cu şoferul în stare de libertate.
   
Potrivit oamenilor legii, şoferul cercetat nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar ambii conducători auto purtau centură de siguranţă.
   
Poliţiştii îi avertizează pe conducătorii auto că au obligaţia ca, înainte de a porni la drum, să cureţe autovehiculele de zăpada şi gheaţă depuse pe ele şi precizează că. în eventualitatea producerii unor astfel de incidente, răspund în faţa legii.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close