Antena 3 CNN Actualitate Șofer prins în Cluj în timp ce conducea o mașină fără plafon, portiere și aripi

Șofer prins în Cluj în timp ce conducea o mașină fără plafon, portiere și aripi

Un șofer din Cluj a fost prins de Poliție în timp ce conducea o mașină fără plafon, portiere, aripi, capotă și portbagaj. Tânărul se plimba de câteva zile cu mașina distrusă și neînmatriculată pe șosele, iar apariția lui a fost sesizată pe Facebook de mai mulți șoferi.

Șofer prins în Cluj în timp ce conducea o mașină fără plafon, portiere și aripi
Sursa foto: Facebook / Info Trafic jud. Cluj
de Alin Tarnovschi    |    17 Aug 2020   •   23:30

Inițial, șoferii au observat mașina și au fotografiat-o, iar imaginile au ajuns pe Facebook, pe grupul Info Trafic jud. Cluj. După ce imaginile au devenit publice, polițiștii rutieri din Cluj s-au autosesizat.

"La data de 16 august a.c., în jurul orei 17:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au vizualizat o serie de imagini apărute pe o platformă de socializare, cu privire la o persoană care se deplasa pe DN1-E60, din direcţia Floreşti spre Gilău, cu un autoturism în stare avansată de deteriorare şi fără a avea plăcuţele cu numărul de înmatriculare montate", se arată într-o informare a IPJ Cluj.

La scurt timp, polițiștii au reușit să îl prindă în trafic pe șoferul care conducea mașina distrusă. Agenții l-au tras pe dreapta pe strada Barajului din localitatea Florești.

Polițiștii au aflat că tânărul aflat la volan avea 32 de ani și este din comuna Căpușu Mare.

"În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere, iar  autoturismul nefiind înmatriculat", a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

×
Subiecte în articol: floresti Cluj
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close