Antena 3 CNN Actualitate Şofer de TIR aruncat în faţa unei maşini, după o ceartă pe staţie cu un şofer de dubiţă, în Teleorman

Şofer de TIR aruncat în faţa unei maşini, după o ceartă pe staţie cu un şofer de dubiţă, în Teleorman

Un şofer de TIR a fost grav rănit, după ce a fost aruncat în faţa unei maşini de alt şofer, după o ceartă începută pe staţie, în trafic, în zona localităţii Drăgăneşti-Vlaşca din Teleorman.

Şofer de TIR aruncat în faţa unei maşini, după o ceartă pe staţie cu un şofer de dubiţă, în Teleorman
Sursa foto: impactnews24.ro
de Alin Tarnovschi    |    21 Ian 2021   •   16:30

Totul s-a întâmplat, astăzi, pe DN 6, în zona localităţii Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman. Şoferul de TIR a început să se certe cu un alt şofer, aflat la volanul unei autoutilitare marca Iveco, de 7,5 tone.

Iniţial, cei doi s-au înjurat pe staţie, însă totul a degenerat. Astfel, şoferul autoutilitarei marca Iveco l-a depăşit pe şoferul de TIR şi a frânat brusc în faţa acestuia.

Cei doi şoferi au blocat traficul şi apoi s-au dat jos pentru a-şi regla conturile.

Şoferii s-au lovit reciproc, s-au înjurat, iar la un moment dat, în timp ce un autoturism marca Dacia Logan se apropia, şoferul de pe autoutilitară l-a împins pe rivalul său în faţa maşinii.

Impactul a fost inevitabil, astfel că şoferul de TIR a fost luat în plin de autoturism şi aruncat câţiva metri pe şosea.

Ceilalţi şoferi, martori la scandal au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns în scurt timp poliţiştii rutieri, dar şi un echipaj medical.

Şoferul de TIR rănit în urma accidentului a fost preluat de medici şi transportat de urgenţă la spital, în timp ce şoferul de pe autoutilitara Iveco a fost luat de poliţişti şi condus la audieri.

Pentru fapta sa, şoferul riscă să fie acuzat de tentativă de omor, faptă pentru care riscă ani grei de închisoare.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close