Antena 3 CNN Actualitate Umilinţa trăită de un şofer de TIR român după ce şi-a dat demisia. "Aşa consideră domnul că merită oamenii"

Umilinţa trăită de un şofer de TIR român după ce şi-a dat demisia. "Aşa consideră domnul că merită oamenii"

Un şofer de TIR din Timiş a fost umilit de şeful său după ce a ales să îşi dea demisia. Bărbatul a făcut totul public pe Facebook.

Umilinţa trăită de un şofer de TIR român după ce şi-a dat demisia. "Aşa consideră domnul că merită oamenii"
Sursa foto: Facebook | Ilie Manciu
de Ioana Mircea    |    17 Mai 2023   •   12:56

Un bărbat din judeţul Timiş a fost umilit de şeful său după ce acesta a ales să îşi dea demisia pentru că a primit mai puţini bani decât au fost negociaţi iniţial.

Bărbatul a fost angajat la o firmă care făcea transport intențional de marfă, respectiv bărbatul lucra ca șofer de TIR. În urma neînțelegerilor, șeful acestuia a ales să îi dea lichidarea de salariu în bancnote de un leu şi monede de 50 de bani, într-o cutie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De supărare, şoferul de TIR a făcut totul public pe Facebook.

Citeşte şi: Șofer român de TIR, prins conducând pe contrasens pe o autostradă din Croația. Pedeapsa usturătoare pe care riscă să primească

"Feriți-vă de firma deoarece la angajare se promite un salariu, adică minimul pe economie dar de fapt nu dă toții banii, adică mult mai puțin. Şi în momentul în care îţi dai demisia găsește motive sa iți tragă din bani.

Si încă o bătaie de joc din partea domnului patron, salariul îl dă cum se vede în pozele de mai jos (de 1 leu si de 50 de bani într-o cutie).

Aşa consideră "domnul" că merită să primească oamenii banii munciți de ei", a scris acesta pe pagina sa de Facebook

×
Subiecte în articol: sofer de tir Timis
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close