Antena 3 CNN Actualitate Un şofer drogat şi-a omorât mama şi şi-a băgat tatăl în spital, după un accident în Mărunţei, Olt

Un şofer drogat şi-a omorât mama şi şi-a băgat tatăl în spital, după un accident în Mărunţei, Olt

Un şofer drogat şi-a omorât propria mamă, iar pe tatăl său l-a băgat în spital, după ce a provocat un grav accident în comuna Mărunţei din Olt. Maşina condusă de tânărul în vârstă de 19 ani s-a izbit violent de un autoturism care circula din sens opus.

de Gabriela Mladin    |    02 Sep 2023   •   17:58

"La data de 2 septembrie 2023, în jurul orei 08:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Mărunței, din județul Olt, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autovehicule și un pieton, respectiv, un autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, din orașul Balș, județul Olt și un un autoturism, condus de un tânăr de 27 ani, din localitate.

În urma evenimentului rutier, o femeie, pasageră într-unul din cele două autoturisme, a decedat, iar alte patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost negativ pentru tânărul de 27 de ani, iar pentru tânărul de 19 ani aparatul a indicat prezența unei substanțe pshihoactive, respectiv T1B THC.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămate corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", se arată în comunicatul IPJ Olt.

×
Subiecte în articol: accident în Olt Mărunţei IPJ Olt ISU Olt
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close