Antena 3 CNN Actualitate Şofer filmat de poliţişti când dă flash-uri şi forţează alt şofer să se dea la o parte, pe autostrada A2

Şofer filmat de poliţişti când dă flash-uri şi forţează alt şofer să se dea la o parte, pe autostrada A2

Un şofer din Călăraşi a primit o amendă uriaşă şi a rămas fără permis pentru patru luni, după ce a fost filmat de poliţişti când îi dădea flash-uri şi forţa un alt şofer să se dea la o parte din calea sa, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa.

Şofer filmat de poliţişti când dă flash-uri şi forţează alt şofer să se dea la o parte, pe autostrada A2
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Alin Tarnovschi    |    11 Oct 2023   •   11:27

Şoferul cu Audi a fost filmat de poliţişti pe autostrada A2, chiar în momentul în care circula cu viteză pe banda a doua, făcea flash-uri şi s-a apropiat periculos de un alt şofer aflat la volanul unui autoturism Skoda, care se afla într-o depăşire.

Nemulţumit că şoferul cu Skoda circula cu o viteză prea mică, deşi aparatul radar care a filmat scena indică valoarea de 130 de km/h, bărbatul aflat la volanul autoturismului Audi apare în imagini în timp ce îi dă flash-uri şi se apropie periculos de maşina din faţă.

Astfel, şoferul agresiv, din Călăraşi, a fost tras pe dreapta de poliţişti şi amendat cu 3.480 de lei. În plus, el a rămas pieton pentru următoarele 120 de zile.

"Dragă domnule conducător auto/pieton pentru o perioadă,

După măsurile luate de către colegul nostru de la Biroul de Poliție Autostrada A2, venim și noi cu o completare, dacă ne permiteți…

Să vă puneți în postura celui forțat din spate, așa cum se vede și în materialul video.

Dacă se speria în acel moment, avea o reacție și trăgea de volan?

Unde se ajungea?

Se pare că acest tip de bullying în trafic încă persistă, iar, până nu va dispărea, colegi precum Mihai (agentul constatator din cazul de față) vor fi acolo să ia măsuri!

Conduceți regulamentar!", se arată în postarea de pe Facebook a Poliţiei Române.

Dragă domnule conducător auto/pieton pentru o perioadă, După măsurile luate de către colegul nostru de la Biroul de Poliție Autostrada A2, venim și noi cu o completare, dacă ne permiteți… Să vă puneți în postura celui forțat din spate, așa cum se vede și în materialul video. Dacă se speria în acel moment, avea o reacție și trăgea de volan? Unde se ajungea? Se pare că acest tip de bullying în trafic încă persistă, iar, până nu va dispărea, colegi precum Mihai (agentul constatator din cazul de față) vor fi acolo să ia măsuri! Conduceți regulamentar! #PolițiaRomână

Publicată de Poliția Română pe Marţi, 10 octombrie 2023

×
Subiecte în articol: autostrada A2 Poliția Română
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close