Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Cluj a sărit cu mașina în râul Someș. Pompierii l-au salvat în ultima clipă

Un tânăr din Cluj a sărit cu mașina în râul Someș. Pompierii l-au salvat în ultima clipă

Bărbatul în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în râul Someş. El a fost salvat în ultima clipă de către un pompieri.

Un tânăr din Cluj a sărit cu mașina în râul Someș. Pompierii l-au salvat în ultima clipă
de Claudia Popovici    |    11 Dec 2020   •   21:45

Accidentul s-a produs vineri seara, pe Splaiul Independenței. Şoferul în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în râul Someşul Mic.

”în jurul orei 18.30, un conducător auto în vârstă de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe strada Splaiul Independenței din municipiul Cluj-Napoca, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se cu autoturismul în râul Someș", au spus poliţiştii.

În scurt timp, la faţa locului au intervenit doi pompieri asigurați cu o cordiță care au reuşit să îl scoată pe bărbat la mal.

În urma activităților de salvare, bărbatul a fost extras din interiorul autoturismului, fiind ulterior condus la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate, au mai transmis poliţiştii.

Şoferul a fost consultat de către echipajul SMURD. El era conștient și cooperant, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate”, a transmis ISU Cluj, notează Mediafax.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Mașinile ajung în Someș, de pe Splaiul Independenței, alunecând pe liniile de tramvai destul de des, spun localnicii.

×
Subiecte în articol: Someşul Mic Cluj-Napoca
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close