Un şofer de maxi-taxi a fost înjunghiat în parcarea unui mall din Brăila

de Georgiana Adam    |    03 Ian 2021   •   21:45
Un şofer de maxi-taxi a fost înjunghiat în parcarea unui mall din Brăila Hepta

O şicanare în trafic s-a încheiat tragic pentru un şofer de maxi-taxi care a fost înjunghiat de un bărbat în parcarea unui mall din Brăila, în cea de-a doua zi din An.

Anul 2021 a început prost pentru un şofer de maxi-taxi care a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat cu un cuţit de un bărbat, după o şicanare în trafic.

Totul a început cu un conflict verbal între şoferul de maxi-taxi şi o şoferită care se pare că nu a acordat prioritate în sensul giratoriu în zona Pistruiatu' din cartierul Viziru, judeţul Brăila.

La scurt timp după conflictul verbal cei doi şoferi s-au reîntâlnit în parcarea unui mall din Braila şi au continuat să se certe. Revoltat iubitul femeii a decis să îi dea o lecţie şoferului de maxi-taxi şi l-a înjunghiat cu un cuţit în fesă.

Un martor a precizat pentru debraila.ro  că victima s-a răzbunat şi a spart cu un extinctor geamurile maşinii conduse de iubita atacatorului.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Politiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

 

Parteneri
x close