Antena 3 CNN Actualitate Un șofer român a murit strivit în camionul său, la granița dintre Cehia și Slovacia, chiar sub ochii poliției: Camerele montate pe autostradă au surprins totul

Un șofer român a murit strivit în camionul său, la granița dintre Cehia și Slovacia, chiar sub ochii poliției: Camerele montate pe autostradă au surprins totul

Șoferul român al unui camion a murit, vineri dimineață, pe autostrada D2, în apropiere de Lanžhot, în regiunea Břeclav din Cehia, aproape de granița cu Slovacia. Teribilul accident s-a petrecut chiar sub ochii polițiștilor care desfășurau acțiuni de control împotriva migranților ilegali.

Un șofer român a murit strivit în camionul său, la granița dintre Cehia și Slovacia, chiar sub ochii poliției: Camerele montate pe autostradă au surprins totul
Sursa foto: Youtube/ Politia Ceha
de Mia Lungu    |    28 Mai 2021   •   17:08

Accidentul a avut loc vineri, înainte de ora 8.30, în direcția Brno - frontiera de stat cu Slovacia, aflată în apropiere. Lucrătorii rutieri se aflau pe autostradă cu un camion la care era atașat un indicator rutier, potrivit stiridiaspora.ro.

Șoferul camionului românesc a intrat în el și l-a împins în fața sa. În acest proces, camionul său a trecut printre bariere și a ajuns pe contrasens. "Din motive încă nedeterminate, șoferul camionului a intrat în plin într-un vehicul marcat, care se deplasa cu viteză redusă, iar efectul a fost că aceste vehicule au lovit apoi bornele centrale. Șoferul camionului a rămas încarcerat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala.

În îmaginile de pe camerele de supraveghere montate pe autostradă, se poate vedea cum polițiștii care erau în zonă au fost martorii întregului accident, acesta petrecându-se la numai cateva zeci de metri de ei.

Cu ajutorul echipamentului disponibil, polițiști au încercat să forțeze ușa cabinei și să ajungă la bărbatul rănit. Eforturile lor au fost multiplicate după zece minute de către pompieri și paramedici. Cu toate acestea, șoferul a decedat în urma rănilor suferite, deși a primit îngrijiri la fața locului. 

Pompierii l-au eliberat pe românul blocat sub supravegherea medicilor. "Am trimis un elicopter și un echipaj medical la sol la fața locului. Salvatorii l-au resuscitat pe bărbatul de vârstă mijlocie", a declarat Hedvika Kropáčková, o purtătoare de cuvânt a serviciului de salvare. O ambulanță a salvatorilor l-a dus pe șoferul mașinii muncitorilor rutieri la spital cu coaste rupte și pentru investigații suplimentare.

"Pompierii s-au ocupat de descarcerarea bărbatului. Camionul a avut o scurgere de câteva sute de litri de combustibil, pe care pompierii au acoperit-o cu materil absorbant", a declarat Jaroslav Mikoška, purtător de cuvânt al pompierilor din Moravia de Sud.

Atenție,imagini cu un puternic impact emoțional!

 

×
Parteneri
Armata Română a scos la concurs mii de posturi
x close