Antena 3 CNN Actualitate Şofer român cu ochii în lacrimi, viral pe TikTok: "Viaţa în străinătate? Orele se duc, anii se duc"

Şofer român cu ochii în lacrimi, viral pe TikTok: "Viaţa în străinătate? Orele se duc, anii se duc"

Un şofer român aflat în Marea Britanie, cu ochii în lacrimi, a transmis un mesaj puternic românilor plecaţi la muncă în străinătate, prin intermediul unui clip video devenit viral pe TikTok.

Şofer român cu ochii în lacrimi, viral pe TikTok: "Viaţa în străinătate? Orele se duc, anii se duc"
Sursa foto: TikTok
de Alin Tarnovschi    |    14 Mar 2021   •   22:45

Liviu Minea, un tânăr român aflat la muncă în Marea Britanie, s-a filmat cu ochii în lacrimi, în timp ce pe fundal rulează un mesaj extrem de emoţionant şi care transmite realitatea crudă a românilor care au preferat să plece la muncă în străinătate.

"Viaţa în străinătate? Viaţa în străinătate e foarte multă muncă. Pleci noaptea, dimineaţa e noapte, te întorci seara, e noapte.

Şi munceşti, munceşti să îţi asiguri un trai mai bun, un trai mai bun familiei tale. Şi viaţa asta de zi cu zi că de altceva, nu mai ai timp nici de tine.

Te duci, te întorci, şi orele se duc, anii se duc.

Parcă mai ieri ziceam: vin să stau trei luni de zile să adun un ban şi au trecut zece ani. Ce să faci?", a fost mesajul transmis de Liviu Minea în postarea de pe TikTok.

Clipul video a adunat aproape 800.000 de vizualizări şi a fost apreciat de aproape 90.000 de oameni.

×
Subiecte în articol: sofer roman
Parteneri
Mecanismul prin care românii cu pensii mici vor rămâne cu mai mulți bani
x close