Antena 3 CNN Actualitate Un şofer român de TIR şi-a abandonat camionul şi a dispărut în noapte, după ce a fost prins la rezervorul unui coleg

Un şofer român de TIR şi-a abandonat camionul şi a dispărut în noapte, după ce a fost prins la rezervorul unui coleg

Un şofer român de TIR şi-a abandonat camionul, într-o parcare de pe o autostradă din Franţa, şi a dispărut în noapte, după ce a fost prins cu furtunul la rezervorul unui coleg.

Un şofer român de TIR şi-a abandonat camionul şi a dispărut în noapte, după ce a fost prins la rezervorul unui coleg
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    04 Mar 2021   •   23:13

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva nopţi, pe autostrada A7 din Franţa, în parcarea Aire de Montelimar, în zona oraşului Montelimar.

Din nefericire pentru şoferul român de TIR, cu camionul înmatriculat în Dâmboviţa, camionul lângă care a parcat şi din care voia să fure motorină era condus tot de un român.

Suspicios, după ce pe internet au fost publicate numeroase postări ale unor şoferi români care atrăgeau atenţia asupra unor hoţi de motorină care circulă cu TIR-uri înmatriculate în Dâmboviţa sau în Argeş, şoferul român lângă care a parcat românul cu TIR-ul de Dâmboviţa a stat la pândă toată noaptea.

La un moment dat, când hoţul a crezut că şoferul s-a culcat, a început să întindă furtunele cu care încerca să fure motorina din rezervor.

Când şi-a dat seama că şoferul român din TIR-ul de Dâmboviţa a început să îşi pună planul în aplicare, celălalt şofer român s-a dat jos şi a început să strige la hoţ, moment în care şoferul şi-a abandonat camionul şi a dispărut în noapte.

Imaginile au fost publicate, tot pe Facebook, de Geo Lefter, acesta precizând că imaginile au fost primite de la şoferul implicat în eveniment.

Incidentul vine la mai puţin de o lună de la cazul petrecut tot în Franţa, însă pe autostrada A20, între oraşele Limoges şi Orleans, atunci când un şofer român de TIR a fost abandonat şi lăsat pe jos de colegul său, după ce ambii au fost prinşi în flagrant în timp ce furau motorină din rezervorul altui camion.

Ca şi acum, şoferul care i-a prins pe hoţi a filmat momentul. Acesta a început să claxoneze în mijlocul parcării, chiar în timp ce hoţii români dădeau lovitura.

Speriat că va fi prins, şoferul aflat la volanul TIR-ului cu care se fura a demarat în trombă şi l-a lăsat pe colegul său, pe jos, cu furtunul în mână.

×
Subiecte în articol: Franta şofer român de TIR
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close