Antena 3 CNN Actualitate "Nu îmi dau seama cum au crezut ei că acesta e un traseu pe care îl pot folosi" Ruta aleasă de un şofer român de TIR a blocat ore în şir un sat din Franţa

"Nu îmi dau seama cum au crezut ei că acesta e un traseu pe care îl pot folosi" Ruta aleasă de un şofer român de TIR a blocat ore în şir un sat din Franţa

Un şofer român de TIR, care conducea un camion înmatriculat în Bistrița-Năsăud, a blocat complet centrul unui sat din Franța.

"Nu îmi dau seama cum au crezut ei că acesta e un traseu pe care îl pot folosi" Ruta aleasă de un şofer român de TIR a blocat ore în şir un sat din Franţa
Sursa foto: lardennais.fr
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iun 2023   •   10:32

Primarul localității a fost furios că traficul în zonă a fost paralizat multe ore: "Nu îmi dau seama cum au crezut ei că acesta e un traseu pe care îl pot folosi".

Românul conducea un camion convoi excepțional pe care avea încărcat un tub de turbină eoliană și era primul dintr-o coloană cu patru camioane.

Citeşte şi: "Am rămas plin de stupoare şi greaţă" | Ce a descoperit un şofer de TIR când unul din paleţii pe care îi transporta s-a spart accidental

Tuburile urmau să fie duse în Belgia, pentru a fi reciclate, dar românul a rămas blocat chiar în fața primăriei din micuțul sat Maubert-Fontaine.

Christian Mougin, primarul localității, a fost furios că traficul pe D8043 a fost complet paralizat multe ore, în sat: "E incredibil că apar astfel de situații când șoferii au la dispoziție GPS-uri sofisticate. Nu îmi dau seama cum au crezut ei că acesta e un traseu pe care îl pot folosi".

Ca să poată trece camionul rămas blocat în piațeta din fața primăriei, o firmă privată a fost chemată să demoleze fântâna din centrul satului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

A durat mai multe ore până când șoferul român a putut să-și miște camionul și să elibereze șoseaua.
 

×
Subiecte în articol: Franta şofer român de TIR
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close