Antena 3 CNN Actualitate Şofer român de TIR prins cu aproape două tone de droguri în Olanda. Poliţiştii au deschis remorca, iar "cărămizile" de cocaină au căzut pe asfalt

Şofer român de TIR prins cu aproape două tone de droguri în Olanda. Poliţiştii au deschis remorca, iar "cărămizile" de cocaină au căzut pe asfalt

Un şofer român de TIR a fost prins cu aproape două tone de droguri în Olanda. Anchetatorii au explicat că, în momentul în care poliţiştii au deschis remorca, mai multe pachete cu cocaină au căzut pe asfalt.

Şofer român de TIR prins cu aproape două tone de droguri în Olanda. Poliţiştii au deschis remorca, iar "cărămizile" de cocaină au căzut pe asfalt
Sursa foto: om.nl
de Alin Tarnovschi    |    27 Sep 2022   •   13:49

Tânărul şofer român de TIR, în vârstă de 28 de ani, a fost tras pe dreapta de o echipă formată din poliţişti şi procurori ai Biroului Districtual Rotterdam pe o şosea din zona localităţii Barendrecht.

Ancheta a început în momentul în care poliţiştii olandezi au primit un pont despre încărcătura pe care românul o transporta cu un camion înmatriculat în Belgia.

Astfel, poliţiştii l-au oprit pe şoferul român în trafic, iar în momentul în care au deschis remorca, mai multe "cărămizi" de cocaină au căzut pe şosea.

Ulterior, camionul a fost dus într-o zonă securizată din Portul Rotterdam pentru o verificare amănunţită, ocazie cu care anchetatorii olandezi au descoperit 1.815 pachete cu cocaină, care cântăreau, în total, 1.822 de kilograme.

Potrivit procurorilor din Rotterdam, valoarea de stradă a drogurilor este de peste 191 de milioane de euro.

Mai departe, şoferul român de TIR a fost arestat, iar astăzi urmează să fie prezentat unei instanţe de judecată.

×
Subiecte în articol: şofer român de TIR Olanda cocaina droguri
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close