Antena 3 CNN Actualitate Şofer român de TIR mort într-un accident bizar în parcarea unei autostrăzi din Germania

Şofer român de TIR mort într-un accident bizar în parcarea unei autostrăzi din Germania

Un şofer român de TIR, în vârstă de 43 de ani, a murit într-un accident bizar produs într-una din parcările de pe autostrada A38 din Germania.

Şofer român de TIR mort într-un accident bizar în parcarea unei autostrăzi din Germania
Sursa foto: Facebook | Freiwillige Feuerwehr Weißenfels
de Alin Tarnovschi    |    29 Iun 2022   •   10:08

Şoferul român de TIR a murit pe loc în urma impactului dintre trei autocamioane, în parcarea Saaletal Sud de pe autostrada A38, lângă localitatea Weißenfels, în districtul Burgenland din sudul landului Saxonia-Anhalt.

Tragedia s-a produs duminică, 26 iunie 2022, în jurul orei 02.00.

Potrivit primelor informaţii, românul s-ar fi aflat la volanul unui TIR înmatriculat în Slovacia şi care se deplasa în direcţia Leipzig. La un moment dat, românul ar fi încercat să intre în parcarea de pe autostrada A38, însă din motive încă necunoscute nu a frânat şi a intrat în plin într-un alt TIR parcat în care se aflau doi cetăţeni din Belarus.

În urma impactului, şoferul român de TIR a rămas încarcerat în cabina camionului transformată într-un morman de fiare, în timp ce TIR-ul în care se aflau cei doi cetăţeni din Belarus a fost proiectat într-un alt camion.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit jurnaliştilor de la tag24.de, şoferul român de TIR a murit pe loc, în timp ce belaruşii au fost transportaţi la spital, iar şoferul celui de-al treilea TIR a scăpat nevătămat.

Poliţiştii germani au deschis o anchetă pentru a stabili cum a fost posibil accidentul şi motivul pentru care şoferul român de TIR nu a frânat în momentul în care a intrat în parcare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, accidentul nu s-ar fi produs în "zona imediată a intrării" în parcare.

×
Subiecte în articol: şofer român de TIR Germania
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close