Antena 3 CNN Actualitate Şofer român de TIR, omorât de un alt şofer român, într-o parcare din Spania

Şofer român de TIR, omorât de un alt şofer român, într-o parcare din Spania

Un şofer român de TIR a fost omorât de un alt şofer român, iar un altul a ajuns la spital, după un conflict sângeros într-o parcare din Spania.

Şofer român de TIR, omorât de un alt şofer român, într-o parcare din Spania
Sursa foto: Facebook
de Mariana Zaharia    |    18 Oct 2021   •   11:38

Şofer român de TIR omorât de un alt român, într-o parcare din Spania. Un alt şofer român de TIR a fost înjunghiat şi a ajuns în stare gravă la un spital din zonă.

Totul s-a întâmplat în acest weekend, în Spania, acolo unde românii s-au întâlnit pentru a face pauză.

Lucian Boboc şi un alt român, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit cu Adrian Claudiu Baicu, un şofer român de dubă, toţi fiind din judeţul Argeş.

Din motive încă necunoscute, la un moment dat, între cei trei şoferi români a izbucnit un scandal, iar de la înjurături la violenţă nu a fost decât un pas.

În timpul scandalului, Baicu a pus mâna pe un cuţit cu care a început să îi ameninţe pe cei doi şoferi români de TIR.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Şofer român de TIR omorât în Spania de un alt român

Conflictul a devenit sângeros atunci când Adrian Baicu a început să îi înjunghie pe Boboc şi pe colegul său. Ceilalţi şoferi, martori la scandal, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje ale Poliţiei, dar şi echipaje medicale.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Lucian Boboc, în timp ce colegul său, înjunghiat la rândul său, a supravieţuit şi a ajuns în stare gravă la spital.

Adrian Claudiu Baicu a fost reţinut de poliţişti şi acuzat de crimă, dar şi de tentativă de omor şi riscă ani grei de închisoare.

Ancheta poliţiştilor din Spania va stabili şi motivul pentru care românul şi-a ucis un coleg şi l-a rănit grav pe altul.

Pe Facebook, în grupurile dedicate şoferilor români care lucrează în străinătate, ceilalţi şoferi au comentat crima sângeroasă.

"Adrian Baicu, ai făcut cea mai mare "realizare" a vieţii tale. Pe unul l-ai băgat în groapă (condoleanţe familiei), iar pe celălalt l-ai băgat în spital", a scris Adrian Băluţă.

×
Subiecte în articol: şofer român de TIR Spania
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close